Sorbet bananowy matki
Sorbet bananowy matki może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sok z cytryny, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szczęśliwy Dzień Matki chleb bananowy, Sorbet czekoladowo-bananowy, oraz Sorbet truskawkowo-bananowy podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj wodę i cukier. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści; odstawić do ostygnięcia.
W blenderze umieścić odparowane mleko, sok pomarańczowy, sok z cytryny i banana.
Dodać syrop cukrowy; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta.
Przełożyć do pojemnika z zamrażarką; zamrozić na 4 godziny lub do momentu, aż staną się twarde przed podaniem.