Sopa o Crema de Tomate con Albahaca (Zupa pomidorowo-Bazyliowa)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Sopan o Crema de Tomate con Albahaca (Zupa pomidorowo-Bazyliowa). Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 98 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pesto, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa pomidorowo - pieprzowa pieczona (Sopa de Tomate y Pimentón), Zupa kukurydziana bez kremu z kremem limonkowym i bazylią, oraz Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Dodać marchew, cebula i czosnek, gotować do miękkości, o 8 protokół.
Dodaj pomidory z puszki z sokiem, bulion warzywny, sól, pieprz, kminek, oregano i cukier.Gotować około 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj bazylii i śmietany.
Umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę.
Dekoruj 1 łyżką pesto i mżawką gęstej śmietany.