Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy)

Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy)
Sopa de Lentejas (Andaluzyjska zupa z soczewicy) jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne dla Jesień. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz boczek, oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowoamerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), ZUPA Z SOCZEWICY PO KOLUMBIJSKU (SOPA DE LENTEJAS), oraz Sopa de Lentejas con Albondigas (zupa z soczewicy z klopsikami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować boczek tylko do momentu, gdy zacznie brązowieć trochę, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać oliwę z oliwek, cebulę i paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać czosnek, pomidory, kiełbasa, i liść laurowy; gotować około 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj soczewicę i wodę (woda powinna być o cal głębsza niż poziom soczewicy). Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić, odkryte, aż soczewica są tylko gotowane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Włóż ziemniaki do zupy i kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki zostaną ugotowane, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn