Sopa de Arroz con Carne (zupa ryżowo-wołowa) jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wołowinę, ryż, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa mięsno-ryżowa (Sopa de Arroz con Albóndigas), ZUPA Z KURCZAKA I RYŻU (SOPA DE ARROZ CON POLLO), oraz Arroz Atollado con Carne Ahumada (ryż z wędzoną wołowiną) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem ryżu i kolendry. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj ryż i kontynuuj gotowanie przez 15-20 minut więcej lub aż ryż będzie miękki.Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kolendrą i podawać z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część