Something Different Sweet Rolls
Coś innego słodkie bułeczki wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako chleb. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj {Sweet Chili} Pieczone Sajgonki Ze Słodkich Ziemniaków, Borówkowe słodkie bułeczki ze słodką glazurą cytrynową, oraz Słodkie Chili jajka z kurczaka z kremowym słodkim sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie i odstawić do kremowej, około dziesięciu minut. W dużej misce, połączyć ciasto mix i mąki. Powoli dodawać mieszaninę drożdży i wody i mieszać, aż będzie gładka. Przykryć miskę i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, o 1 godzinę.
Nasmaruj patelnię do pieczenia 10x15 cali z wysokimi bokami lub dwie patelnie 9x13 cali. Szpatułką wyjąć ciasto na mocno posypaną mąką powierzchnię. Odkurzyć górę i zwijać lub poklepać ciasto w duży prostokąt, około 12x24 cali.
Ciasto posmarować roztopionym masłem lub margaryną.
Cukier i cynamon połączyć w małej misce i posypać ciasto.
Zwiń ciasto jelly roll fashion i uszczelnij krawędź niewielką ilością wody.
Pokroić rolkę na 1 1/2 do 2 cala plastry.
Włożyć do przygotowanej patelni.
Odstawić w ciepłe miejsce na około 1/2 godziny lub do podwojenia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Podczas gdy bułki rosną, połącz masło lub margarynę, syrop kukurydziany i brązowy cukier w ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia. Gdy bułki wzrosną, wlej syrop na wierzchy bułek, pozwalając mu dryblować na patelni.
Posypać bułki z orzechami pekan i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do złotego koloru.