Solone Święto Dziękczynienia Turcji

Solone Święto Dziękczynienia Turcji
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Solone dziękczynienie Indyk może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 54 i kosztuje 80 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, jabłka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets, Solony Cały Indyk, oraz Indyk Solony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion z kurczaka wymieszać, sok jabłkowy, brązowy cukier, sól, suszona szałwia i pieprz razem w dużym garnku; dodać połówki jabłek i zmiażdżone ząbki czosnku. Doprowadzić mieszaninę tylko do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Natychmiast zdjąć z ognia.
3
Wlej tyle lodu do dużego pojemnika bezpiecznego dla żywności, aby był w połowie pełny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Wlać mieszaninę bulionu z kurczaka na lód; wymieszać do całkowitego i równomiernego ostygnięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
LódLód
5
Delikatnie opuść indyka do płynu z piersią skierowaną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
6
Solanka indyka 24 do 36 godzin, dodając lód w razie potrzeby, aby solanka i indyk były zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
LódLód
7
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć indyka z solanki i dobrze spłukać zimną wodą. Osuszyć indyka ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
W misce wymieszać ćwiartki jabłka, cebulę, całe ząbki czosnku i świeże liście szałwii; luźno wrzucić do wnęki indyka. Przenieś indyka na płytką patelnię do pieczenia. Delikatnie pokryć skórę indyka oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cała TurcjaCała Turcja
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Piecz indyka w nagrzanym piekarniku, aż skóra na piersi indyka będzie złotobrązowa, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C), przykryj indyka folią aluminiową i kontynuuj pieczenie indyka, aż nie będzie już różowy w kości, a soki będą jasne, około 6 godzin. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytywać 180 stopni F (85 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
12
Wyjmij indyka z piekarnika, przykryj podwójną blachą folii aluminiowej i pozostaw w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje54
Ocena Zdrowia5
Magazyn