Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe
Solone karmelowe ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, grubej soli, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe, Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce.
Beat brązowy cukier, masło, i biały cukier razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż kremowy. Ubić jajka, po jednym na raz, do mieszaniny masła, aż do wymieszania; ubić ekstrakt z wanilii. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż ciasto jest po prostu połączone; złożyć w chipsy czekoladowe.
Podzielić ciasto na trzydzieści sześć 2 kulki wielkości łyżki; ułóż na blasze do pieczenia. Wciśnij 3 kawałki karmelu do każdej kulki ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złociste, 13 do 15 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaka z drutu, aby ostygły.