Solona Krówka Czekoladowo-Migdałowa
Solone czekoladowe migdałowe krówki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 160 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską, skondensowane mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym i nadzieniem czekoladowym, Solone Krówki Czekoladowe, oraz Tarta z solonym miodem i czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia ciastka arkusz z folią. Patelnia kwadratowa Line 8 cali z folią.
W 8-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i gotować do bąbelków. Gotować 1 minutę dłużej, mieszając od czasu do czasu.
Dodać migdały; wymieszać do okrycia.
Rozłóż migdały na blasze ciastek. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Rozbij na małe kawałki.
W dużej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i słodzone mleko skondensowane odkryte na Wysokiej 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa o minutę dłużej.
Dodaj migdały i suszone wiśnie; mieszaj do wymieszania.
Rozprowadzić równomiernie w 8-calowej kwadratowej patelni.
Posypać solą. Przechowywać w lodówce około 2 godzin do firmy.
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.