Sola Z Dodatkiem Pomidorów
Podeszwa z pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.25 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, filet z suma, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okruchowa Podeszwa, Sola smażona na patelni z salsą ogórkowo-pomidorową, oraz Sola cytrynowa z Risotto pomidorowo-oliwkowym.
Instrukcje
Na małej patelni, podsmażyć cebulę w oleju do miękkości.
Przenieść do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem. Top z plasterkami pomidora.
Masło połączyć z czosnkiem w proszku; polać pomidorem.
Posypać natką pietruszki.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 14-18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.