Sola Goujons z solą paprykową
Sole goujons z solą paprykową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Sola goujons z sosem tajskim, Goujony z soli i majonezu koperkowego, oraz Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, aż termometr zarejestruje 191°.
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę soli i połowę papryki.
Osuszyć podeszwę, a następnie przeciąć poprzecznie na przekątnej w paski o szerokości 1/2 cala.
Ubijamy razem mąkę, pozostałą paprykę, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie ubijamy seltzer. Praca z 6 sztuk na raz, zanurzyć ryby w cieście do Płaszcz, strząsając nadmiar, i smażyć, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor i ryby jest po prostu gotowane przez (wyciąć kawałek otwarty do badania), 3 do 4 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową do ręczników papierowych do odsączenia, następnie posypać solą paprykową. Usuń wszystkie kawałki smażonego ciasta z garnka i przywróć olej do 191° między partiami.
Podajemy pozostałą sól z papryki na boku do zanurzenia.
* Dostępne w Formaggio Kuchnia (888-212-3224
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.