Sola Goujons z solą paprykową

Sola Goujons z solą paprykową
Sole goujons z solą paprykową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Sola goujons z sosem tajskim, Goujony z soli i majonezu koperkowego, oraz Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 4-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, aż termometr zarejestruje 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę soli i połowę papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Osuszyć podeszwę, a następnie przeciąć poprzecznie na przekątnej w paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolaSola
2
Ubijamy razem mąkę, pozostałą paprykę, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, następnie ubijamy seltzer. Praca z 6 sztuk na raz, zanurzyć ryby w cieście do Płaszcz, strząsając nadmiar, i smażyć, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor i ryby jest po prostu gotowane przez (wyciąć kawałek otwarty do badania), 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Woda GazowanaWoda Gazowana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Przełożyć łyżką szczelinową do ręczników papierowych do odsączenia, następnie posypać solą paprykową. Usuń wszystkie kawałki smażonego ciasta z garnka i przywróć olej do 191° między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Podajemy pozostałą sól z papryki na boku do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
* Dostępne w Formaggio Kuchnia (888-212-3224
6
oraz Tienda.com.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn