Soi Croustades
Soi Croustades może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 553 kalorie, 29g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz soję, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez cookstr.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Soja Dosa: Zdrowe Sojowe Siemię Lniane Dosa, Apple Croustades, oraz Apple Crumb Croustades dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 177° (180C). Przyciąć skórki z chleba. Plastry spłaszczyć wałkiem do ciasta, a następnie posmarować roztopionym masłem.
Używając okrągłej foremki do ciastek o średnicy 2 cali (5 cm), wytłocz 3 kawałki z każdej kromki chleba. Na patelnię z 12 filiżankami mini-muffinek wciśnij mocno chleb z masłem w dół.
Piec przez około 12 minut, lub aż dobrze chrupiące.
Wyjąć croustady z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Ugotować mrożoną fasolę w rondlu z lekko osoloną wrzącą wodą około 5 minut, do miękkości.
Odcedzić, spłukać w zimnej wodzie i ponownie odcedzić.
Grubo oczyścić fasolę, szalotka, bazylia, olej i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym. Doprawić solą i pieprzem.
Pesto z fasoli podzielić między kuliste i góry każdy z liściem bazylii.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;