Soft & Chewy Chocolate Peanut Butter Cookies
Ten przepis służy 22. Jeśli 10 centów za porcję spada w budżecie, Soft & Chewy Chocolate Peanut Butter Cookies może być wybitny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać philadelphia cream cheese, creamy peanut butter, Devil ' s food Cake mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miękkie i do żucia czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym, Miękkie i do żucia masło orzechowe czekoladowe ciasteczka, oraz Miękkie i do żucia masło orzechowe płatki owsiane Biała czekolada ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Beat twarożek, masło orzechowe i jajka w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości 1 min.
Dodać suchą mieszankę ciasta; ubić na średniej prędkości 1 min. lub do momentu, aż mieszanina odciągnie się od strony miski i utworzy miękkie ciasto. (Patrz Wskazówka.)
Kształt na 44 (1-calowe) kulki.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia. Spłaszczyć każdą kulkę, we wzór krzyżowy, z zębami widelca zanurzonymi w cukrze.
Piec 7 do 8 min. lub tylko do momentu ustawienia ciasteczek. (Nie przesadzaj.) Ostudzić na blasze 2 min.
Wyjąć do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić.