Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Sodan z trawy imbirowo-cytrynowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz imbir, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Soda Imbirowo-Cytrynowa, Soda cytrynowo-limonkowa, oraz Imbirowa Herbata Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połącz pokrojony imbir z zmiażdżoną trawą cytrynową i 4 szklankami wody i zagotuj na dużym ogniu. Wymieszać z cukrem. Przykryć i pozostawić Syrop z trawy imbirowo-cytrynowej do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa Cytrynowa
Imbir
Cukier
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przecedzić syrop przez sito o drobnych oczkach. Odrzuć imbir i trawę cytrynową. Wymieszać sok z cytryny i pozostałe 2 szklanki wody. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Trawa Cytrynowa
Imbir
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
3
Przygotuj sodę zgodnie ze wskazówkami producentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Podawać w wysokich szklankach na lodzie, przyozdobione Lemon wheels i łodyżkami trawy cytrynowej.