Soczyste Trufle Czekoladowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Soczyste Trufle czekoladowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Soczyste Trufle Czekoladowe, Luscious No-Bake Batony Czekoladowe, oraz Luscious Karmel Topped Chocolate Snack Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia ciastka arkusz z folią lub pergaminem. W rondlu 2-quart roztopić 1 szklankę chipsów czekoladowych na małym ogniu, stale mieszając; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem. Wymieszać z bitą śmietaną i likierem. Przechowywać w lodówce 10 do 15 minut, często mieszając, tylko aż wystarczająco grube, aby utrzymać kształt.
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na arkusz ciastek. Kształt w kulki. (Jeśli mieszanina jest zbyt lepka, przechowywać w lodówce, aż wystarczająco twarde do kształtu.) Zamrażać 30 minut.
W rondlu 1-quart, skracanie ciepła i pozostałe 1 szklanka czekolady chipsy na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka; usunąć z ognia. Trufle zanurzamy pojedynczo w czekoladzie. Wróć do arkusza cookie. Natychmiast posypać orzechami i morelami na niektórych trufli. W razie potrzeby podgrzać mieszaninę do zanurzania czekolady. Trufle przechowywać w lodówce około 10 minut lub aż powłoka jest ustawiona.
W rondlu 1-quart, rozgrzać Baton do pieczenia na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia.
Mżawka na niektórych trufli. Przechowywać w lodówce tylko do zestawu. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Trufle wyjąć z lodówki około 30 minut przed podaniem; podawać w temperaturze pokojowej.