Soczyste Czterowarstwowe Ciasto Dyniowe
Soczyste czterowarstwowe ciasto dyniowe wymaga z grubsza 1 godzina i 42 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 319 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka dyni, karmel polewa, olej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Soczyste Czterowarstwowe Ciasto Dyniowe, Soczyste Czterowarstwowe Ciasto Dyniowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast. Beat ciasto mix, 1 szklanka dyni, mleko, olej, jajka i 1 łyżeczka. przyprawy pumpkin pie w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec 28 do 30 min. albo dopóki Drewniana wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. Beat serek w małej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać cukier, pozostałą dynię i pozostałą 1/2 łyżeczki. przyprawa pumpkin pie; dobrze wymieszać. Wymieszać z ubitą polewą.
Każdą warstwę ciasta przeciąć poziomo na pół ząbkowanym nożem. Układaj warstwy na talerzu, rozprowadzając nadzienie z serem śmietankowym między warstwami. (Nie mróz wierzchu ciasta.)
Tuż przed podaniem skropić ciasto polewą karmelową, posypać orzechami pekan. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.