Soczyste Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Soczyste ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe to bezmleczne deser. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Mieszanka ananasa, mandarynki, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj lub lekko Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, olej, orzechy włoskie, segmenty pomarańczowy, zastrzeżone 1/3 Puchar pomarańczowy płyn, i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Aby lukier ananasowy, wymieszaj razem ananas, suchy budyń i skórkę pomarańczową. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Rozłóż na torcie. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.