Soczyste Ciasto Cytrynowe

Soczyste Ciasto Cytrynowe
Soczyste ciasto cytrynowe wymaga około 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, chłodną bitą polewę, galaretkę o smaku cytrynowym pudding instant & pie filling i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Soczyste Ciasto Cytrynowe, Soczyste Ciasto Cytrynowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść warstwy ciasta, górne strony do góry, w 2 czystych 9-calowych okrągłych patelniach na ciasto. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
2
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie zalać warstwami ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Ubić mleko i budyń wymieszać trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; odstawić. Zanurz 1 patelnię tortową w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozprowadzić z około 1 szklanki mieszanki budyniowej. Odkręcić drugą warstwę ciasta; ostrożnie umieścić na pierwszej warstwie ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia38
Magazyn