Soczyste Ciasto Cytrynowe

Soczyste Ciasto Cytrynowe
Soczyste ciasto cytrynowe wymaga około 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, chłodną bitą polewę, galaretkę o smaku cytrynowym pudding instant & pie filling i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Soczyste Ciasto Cytrynowe, Soczyste Ciasto Cytrynowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść warstwy ciasta, górne strony do góry, w 2 czystych 9-calowych okrągłych patelniach na ciasto. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
2
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie zalać warstwami ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Ubić mleko i budyń wymieszać trzepaczką 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; odstawić. Zanurz 1 patelnię tortową w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Rozprowadzić z około 1 szklanki mieszanki budyniowej. Odkręcić drugą warstwę ciasta; ostrożnie umieścić na pierwszej warstwie ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia38
Magazyn