Soczyste Ciasto Cytrynowe
Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku cytrynowym pudding instant, chłodną bitą polewę, galaretkę o smaku cytrynowym żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Soczyste Ciasto Cytrynowe, Soczyste Ciasto Cytrynowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść warstwy ciasta, górne strony do góry, w 2 czystych 9-calowych okrągłych patelniach. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie zalać warstwami ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.; wymieszać chłodnym batem. Zanurz 1 patelnię w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu.
Rozprowadzić z około 1 szklanki mieszanki budyniowej. Odkręcić drugą warstwę ciasta; ostrożnie umieścić na pierwszej warstwie ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.