Soczyste Ciasto Cytrynowe

Soczyste Ciasto Cytrynowe
Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku cytrynowym pudding instant, chłodną bitą polewę, galaretkę o smaku cytrynowym żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Soczyste Ciasto Cytrynowe, Soczyste Ciasto Cytrynowe, oraz Soczyste Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść warstwy ciasta, górne strony do góry, w 2 czystych 9-calowych okrągłych patelniach. Przekłuj ciasta dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
2
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie zalać warstwami ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Beat pudding wymieszać i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.; wymieszać chłodnym batem. Zanurz 1 patelnię w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozprowadzić z około 1 szklanki mieszanki budyniowej. Odkręcić drugą warstwę ciasta; ostrożnie umieścić na pierwszej warstwie ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn