Soczewica Z Ziemniakami I Ciepłymi Przyprawami Indyjskimi
Przepis soczewica z ziemniakami i ciepłymi przyprawami indyjskimi jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 227 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz garam marsala, oliwę z oliwek, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 15 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z zielonej soczewicy z mlekiem kokosowym i przyprawami indyjskimi, Zupa Z Zielonej Soczewicy Z Mlekiem Kokosowym I Ciepłymi Przyprawami, oraz Pieczone ziemniaki z przyprawami Wschodnioindyjskimi dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Berger Gruner Veltliner (1 litr) z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litr)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.