So-Quick Seafood Chowder to bezglutenowe przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Mieszanka soli, filety gardłosza pomarańczowego, Dekoracja: gałązka koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to BC Seafood Chowder, Zupa Z Owoców Morza, oraz Zupa Z Owoców Morza.
Instrukcje
1
Pokrój filety rybne na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2
Bring hash browns i 1 szklanka wody do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wymieszaj odparowane mleko i 5 kolejnych składników; wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
4
Dodaj ryby i pimiento; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub aż ryby płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać natychmiast.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy ziemniaków Ore-Ida O ' Brien i prawdziwych boczków Hormel.