Smoky Popcorn
Smoky Popcorn może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, sól koszerna, popping kukurydza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sweet & Smoky Popcorn, Dymny szpinakowy Hummus z chipsami popcornu, oraz Smoky Bacon Popcorn z palonym cukrem i solą morską dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć olej i popcorn, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zacznie pop. Wstrząsnąć patelnię i gotować, aż kukurydza przestaje popping.
Przełożyć gorący popcorn do dużej miski.
Posypać papryką i cukrem i dobrze wymieszać.
Skropić masłem i wrzucić, dodając furikake i krakersy ryżowe. Doprawić solą, ponownie wrzucić i podawać.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do popcornu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować, to markus Huber Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Markus Huber Sparkling Rose]()
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.