Smoky Mac and Cheese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smoky Mac and Cheese. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 16G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz parmezan, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na pudełku. Powrót do rondla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej śmietanę, musztardę, sól i czerwony pieprz do wrzenia. Zmniejszyć ogień; wymieszać ser Cheddar z trzepaczką drucianą, aż będzie gładki.
Polej sosem makaron. Wymieszać z pomidorami i cebulą.
Wlać do naczynia do pieczenia. W małej misce wymieszać parmezan i bułkę tartą. Wymieszać z olejem.
Posypać wierzchem mieszanki makaronu.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub aż krawędzie są bąbelkowe i top jest złoty brąz.