Smoky Chipotle i Cheddar Mac
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Smoky Chipotle i Cheddar Mac. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 44g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, chipotle w adobo i ich soki, cavatapi korkociąg w kształcie makaronu Twisty, i kilka innych składników na rękę, można zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smoky Chipotle Cheddar hamburgery z meksykańskiej ulicy placki kukurydziane, Smoky Chipotle Hummus, oraz Smoky Chipotle Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść garnek z wodą, aby zagotować makaron. Kiedy się zagotuje, sól i gotować makaron, aż trochę pod zrobione, po prostu nieśmiały al dente.
Podczas gotowania makaronu, umieścić małą patelnię nonstick na średnim ogniu i dodać mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i chorizo. Chorizo następnie dodać pomidory z puszki na patelnię i podgrzać.
Podczas gdy chorizo zaczyna gotować, Podgrzej średni garnek z sosem na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek extra-virgin, następnie dodać cebulę i Chipotle i gotować 3 do 5 minut, aby spocić go i włączyć soki słodkie. Podgrzej trochę, dodaj mąkę i ubijaj razem, aż mieszanina się pęcherzyków. Gotować 1 minutę więcej.
Ubij mleko i bulion i podgrzej trochę więcej, aby sos szybko się zagotował. Gdy to pęcherzyki, upuść ciepło z powrotem do toczenia gotować sos zagęścić, 3 do 5 protokół.
Odcedzić makaron lub makaron.
Do dużego garnka dodajemy ugotowany makaron.
Dodać ser do sosu mlecznego i wymieszać, aby stopić, minutę lub tak. Wymieszać z chorizo i pomidorami i doprawić sosem solą i pieprzem.
Ugotowany makaron zalać sosem w dużym garnku i wymieszać.
Przełożyć na duży talerz, udekorować szczypiorkiem i podawać.