Smoky Brunch Pizza
Smoky Brunch Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, łososia, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brunch Pizza, Brunch Pizza, oraz Brunch Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 12-calową patelnię do pizzy lub 13x9-calową patelnię. Rozwiń ciasto; umieść na patelni. Zaczynając od środka, wyciśnij ciasto rękami.
Piec 6 do 7 minut lub aż skorupa zaczyna brązowieć.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę; gotować i mieszać 3 do 4 protokół lub do miękkości.
W średniej misce ubić jajka, mleko i pieprz.
Dodaj mieszaninę jaj do patelni. Gotować 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane, ale nadal wilgotne. Złożyć w łososia.
Serek rozprowadzić równomiernie na skórce. Łyżka gotowanej mieszaniny jajek na serek.
Piec 9 do 12 minut dłużej lub aż polewy są gorące i skorupa jest głęboki złoty kolor. W razie potrzeby udekoruj dodatkową zieloną cebulą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot