Smoky Brunch Pizza

Smoky Brunch Pizza
Smoky Brunch Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, łososia, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brunch Pizza, Brunch Pizza, oraz Brunch Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Smaruj 12-calową patelnię do pizzy lub 13x9-calową patelnię. Rozwiń ciasto; umieść na patelni. Zaczynając od środka, wyciśnij ciasto rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 6 do 7 minut lub aż skorupa zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać paprykę i cebulę; gotować i mieszać 3 do 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
5
W średniej misce ubić jajka, mleko i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj mieszaninę jaj do patelni. Gotować 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane, ale nadal wilgotne. Złożyć w łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia.
8
Serek rozprowadzić równomiernie na skórce. Łyżka gotowanej mieszaniny jajek na serek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
JajkoJajko
9
Piec 9 do 12 minut dłużej lub aż polewy są gorące i skorupa jest głęboki złoty kolor. W razie potrzeby udekoruj dodatkową zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn