Smoking Wings
Smoking Wings może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oryginalny sos paprykowy tabasco®, płatki paprykowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smoking Bourbon Chicken Wings, Palenie Salsy, oraz Solenie i palenie indyka Dziękczynienia.
Instrukcje
Odciąć i odrzucić kościste końcówki skrzydeł.
Przetnij Pozostałe skrzydła na pół.
W dużej misce, połączyć pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Marynować skrzydła w tej mieszaninie 1 godzinę w lodówce, a następnie grillować 15 do 20 minut lub do czasu zakończenia, często obracając.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.