Smoked Whiskey Wings

Smoked Whiskey Wings
Smoked Whiskey Wings to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać tylko sos, musztarda dijon, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Whiskey Barbecue Pieczone Skrzydełka Z Kurczaka, Whisky Wędzony Łosoś Spread, oraz Skrzydełka Wędzone Nadziewane Żubrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą nożyc kuchennych lub bardzo ostrego noża przeciąć każde skrzydło na pół, aby oddzielić mieszkanie od bębna; odciąć i wyrzucić końcówkę Lub zachować ją na zapas. Kawałki dobrze umyć, osuszyć, obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić do dużej torby zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
W małym rondlu ubijamy sos z whiskey i cukrem i gotujemy na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć sos z ognia i ubić musztardę. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać mieszaninę do worka ze skrzydełkami z kurczaka, zamknąć worek i marynować w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
5
Przygotuj wędzarnię z nasączonymi wiórami drzewnymi i podgrzej do 121° (patrz notatki kucharza). Alternatywnie, przygotować grill węglowy (patrz notatki kucharza) lub grill gazowy (patrz notatki kucharza) do palenia i podgrzać go na średnim i małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Wyjmij skrzydła z marynaty i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
7
Umieść skrzydła w dużej, płytkiej aluminiowej patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść odkrytą patelnię w palniku i gotuj przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjmij skrzydełka z palacza i podawaj z większą ilością sosu na boku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
10
Jak przygotować palacza do palenia
11
Palacze są stworzone do palenia, ale istnieje szeroki zakres opcji od palaczy opalanych węglem drzewnym "bullet" po Ceramiczne duże zielone jajko. W każdym z nich musisz wybrać drewno, które będziesz palił, a ja polecam drzewa owocowe, ponieważ są łagodne w smaku, bogate w soki i generalnie mają mniej zanieczyszczeń; możesz wybierać spośród tego, co najłatwiej znaleźć w pobliżu: jabłko, wiśnia, winogrono i mój osobisty ulubiony, brzoskwinia. Moczyć zrębki na godzinę przed planujesz zapalić palacza. Rozpocząć węgiel drzewny w kominie węglowym, jak opisano powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
FrytkiFrytki
OwoceOwoce
WinogronaWinogrona
BrzoskwiniaBrzoskwinia
JajkoJajko
12
Umieść węgle w dolnej trzeciej części palnika (palenisko). Na węgle rozsypać wstępnie nasączone wióry drzewne. Chcę, żebyś zrobił to, o czym możesz już nie wiedzieć, to włożyć patelnię z wodą na dno palacza. Patelnia na wodę nie jest wymogiem do gotowania grilla; to stylowy akcent, który lubię. Podoba mi się, ponieważ ma znaczącą zaletę: patelnia tworzy parną kąpiel wodną wewnątrz palacza, która pomaga utrzymać wilgotność mięsa, która znajduje się naturalnie w marmurkach (lub tłuszczu). Woda pomaga utrzymać wilgotną soczystą konsystencję mięsa i zapobiega jego wysychaniu. Aby skonfigurować patelnię na wodę, wystarczy napełnić patelnię o średnim ciężkim dnie (nie większą niż patelnia lasagne 13 na 9 cali) około połowy wody i umieścić ją na dnie palacza. Stojaki do grillowania (zwykle są dwa) mieszczą się nad patelnią. Zamknij pokrywę i monitoruj ogień, aż osiągnie żądaną temperaturę.Jak przygotować czajnik lub inny Grill węglowy do palenia
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia
13
Weź około filiżanki swoich ulubionych wiórów (Lubię Drewno brzoskwiniowe, będąc z Gruzji) i moczyć je w wystarczającej ilości wody, aby pokryć je przez co najmniej godzinę lub, jeszcze lepiej, przez noc. Kiedy będziesz gotowy do gotowania, odsącz zrębki. Owiń je w folię aluminiową i uszczelnij krawędzie; najlepszym opisem tej techniki, jaki widziałem, jest zrobienie z niej "burrito"—paczki namoczonych i osuszonych wiórów drzewnych. Używając długiego drewnianego szpikulca lub widelca o ostrych zębach, wyłup kilka otworów w górnej części paczki. Odłóż paczkę na bok. Następnie przygotuj grill: na standardowym grillu w czajniku, przesuń węgiel na jedną stronę, pozostawiając zimny obszar do umieszczenia mięsa ("pośredni" obszar grzewczy, w którym mięso nie jest bezpośrednio nad płomieniem, ale nadal jest gotowane przez niego). Następnie umieść paczkę zrębków pod węglem drzewnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
14
Umieść pokrywkę na czajniku i kontroluj poziom ciepła za pomocą otworów wentylacyjnych z grilla, otwierając je bardziej, aby schłodzić palacza i zamykając, aby go podnieść.Jak przygotować Grill gazowy do palenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
15
Większość modeli grilli gazowych ma dwa lub trzy palniki, które mogą być sterowane indywidualnie. Oto, co robisz: weź filiżankę swoich ulubionych wiórów (Lubię Drewno brzoskwiniowe, jak wspomniałem powyżej) i moczyć je w wystarczającej ilości wody, aby pokryć je przez co najmniej godzinę lub, jeszcze lepiej, przez noc. Kiedy będziesz gotowy do gotowania, odcedzić zrębki. Owiń je w folię aluminiową i uszczelnij krawędzie; najlepszym opisem tej techniki, jaki widziałem, jest zrobienie z niej "burrito"—paczki namoczonych i osuszonych wiórów drzewnych. Używając długiego drewnianego szpikulca lub widelca o ostrych zębach, wyłup kilka otworów w górnej części paczki. Odłóż paczkę na bok. (Zrób 2, Jeśli masz grill 3-palnikowy.) Na dwupalnikowym grillu gazowym zapal tylko jedną stronę; na urządzeniu trzypalnikowym zapal dwa palniki zewnętrzne, a środkowy pozostaw zimny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
SzaszłykiSzaszłyki
16
Umieść paczkę zrębków na oświetlonej sekcji (lub sekcjach). Płomień będzie tlić mokre wióry, produkując dym do gotowania i smaku mięsa. Następnie umieścisz swoje mięso na nieoświetlonej części grilla gazowego i ugotujesz je na pośrednim ogniu. To wszystko. Nie martw się o boczne otwory wentylacyjne grilla i czyni je zamkniętymi szczelnymi; zrób wszystko, co w twojej mocy, aby je zamknąć, ale nie martw się; żaden z moich palaczy nie jest, co można nazwać "szczelnym" albo. I ciągle wygrywam pieniądze z jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
17
Wydrukowano za zgodą Everyday grill przez Myron
18
Mixon with Kelly Alexander, © 2013 Ballantine Books
19
Myron
20
Mixon jest gwiazdą Destination America ' s BBQ Pitmasters. Pojawił się w The Today show, Good Morning America, Conan, the Tonight Show with Jay Leno, The Late, Late Show with Craig Ferguson i QVC.Kelly Alexander jest byłym redaktorem w magazynach Food & Wine i Saveur oraz współautorem Smokin ' with Myron
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
21
Mixon. Jej prace ukazywały się m.in. w New York Times, The New York Times Magazine, Gourmet i Newsweek. Wykłada również pisanie jedzenia na Duke University i jest absolwentką Northwestern ' s Medill School of Journalism.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn