Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 3 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, bulion wołowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorące i pikantne orzechy (migdały dymne), Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz North Carolina House Ribers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Żeberka przyprawiamy solą i pieprzem. Krótkie żeberka z każdej strony, aż będą brązowe i karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
3
Na dnie 5-quart powolnej kuchenki umieścić cebulę, marchew, seler i czosnek. Następnie dodaj wędzoną paprykę, wędzony mielony czarny pieprz i uniwersalną sól przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.