smitten kitchen

smitten kitchen
Smitten kitchen może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 156 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka orzechów włoskich, cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/3 szklanki cukru, brązowego cukru i cynamonu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Rozłóż połowę dżemu równomiernie na cieście, pozostawiając 1/2-calowy margines na szerszych końcach. (Jeśli dżem jest zimny z lodówki, można go lekko podgrzać w małym rondlu lub w kuchence mikrofalowej, nie do momentu, gdy bąbelki będą gorące, ale do momentu, gdy będzie wystarczająco ciepło, aby łatwo się rozprzestrzenić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Skropić trzy łyżki roztopionego masła na warstwie dżemu. (Chociaż byłoby to intuicyjne, aby zrobić to w innej kolejności, obawiałem się, że dżem nie rozprzestrzeni się dobrze na gładkim roztopionym maśle. Dodatkowo, chciałem, aby roztopione masło zmieszało się z cukrem cynamonowym, tak jak w tradycyjnej bułce cynamonowej. Ślinisz się już?)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
4
Posypać warstwą dżemu i masła 1/4 szklanki mieszanki cynamon-cukier, następnie połowę orzechów, połowę czekolady i połowę suszonych owoców.Zaczynając od szerszego boku prostokąta (tego, który powinien mieć 24 cale), zacznij szczelnie zwijać ciasto, zawierając nadzienie. Po całkowitym zwinięciu pokrój go ostrym nożem na 2-calowe segmenty (świetnie sprawdza się tutaj ząbkowany nóż).
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Umieść po jednym w każdej filiżance muffinki.
6
Posypać wierzch bułki łyżką mieszanki cynamon-cukier i odstawić puszkę na bok, aby nadmuchać trochę więcej, około 20 do 30 minut. (Można było luźno przykryć folią, ale nie zawracaliśmy sobie głowy.) Powtórz ten proces z drugą połową ciasta i pozostałymi składnikami do nadzienia.Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Piecz bułki przez 15 do 20 minut, aż będą złote na brzegach, a nadzienie będzie wyglądać bąbelkowo. (Używałem pieca konwekcyjnego w domku, który nie jest podobny do mojego piekarnika w domu, więc czas pieczenia może się różnić. Poszukaj ładnego koloru i tego bulgoczącego wypełnienia, zanim je wyjmiesz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Niech rolki głównie ostygnie na stojaku.Dodać glazurę: masło, serek śmietankowy, cukier puder i wanilię ubić razem w misce z mieszanką elektryczną, aż będzie puszysta. Stąd, można albo rozprzestrzeniać ten lukier na letnie bułki, lub cienkie go z mlekiem, aż będzie bardziej o mżejącej konsystencji. Zjedz jedną na raz.Zobacz więcej: śniadanie, czekolada, Zdjęcie
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 135 komentarzy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn