Smażony Sum Z Kremowym Sosem Tajskim

Smażony Sum Z Kremowym Sosem Tajskim
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony Sum z kremowym sosem tajskim może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 20,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3053 kalorii, 165g białka, oraz 211g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Jeśli masz sok z limonki, mąki kukurydzianej, imbiru i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażony Sum z kremowym sosem tajskim, Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun, oraz Smażony Sum Po ' Boy z sosem Selerowym Remoulade.

Instrukcje

1
Połącz przyprawy, sól, mąkę kukurydzianą, mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Płaszcz sum z mieszanką
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
3
Odstawić podczas robienia sosu
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
W rondlu ciepła 2 łyżeczki oleju dodać i podsmażyć cebulę, imbir, czosnek i trawa cytrynowa do miękkości
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać czerwoną pastę curry i gotować dodać brązowy cukier, sos rybny, mleko kokosowe, bazylia i sok z limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Pasta CurryCzerwona Pasta Curry
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Mieszaj mieszaninę
7
Umieść 1 szklankę mieszanki sosu w blenderze z mieszaniem nerkowców (ostrożnie na gorąco) dobrze dodać z powrotem do garnka
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Gotować na średnim ogniu, aż gruby o 5 protokół
9
Podgrzać 2 łyżki oleju wytrząsając nadmiar panierki
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Dodać suma i smażyć na złoty kolor, około 3-4 minut z każdej strony w zależności od wielkości
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
11
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Ryba solona
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Podawać z białym ryżem
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
14
Umieszczenie ryby na ryżu i polewanie sosem kokosowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Składniki

32 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Dodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiorzechy nerkowcaorzechy nerkowca1WES E Sztuka języka angielskiegoSum smażonySum smażony1(zima)rozdrobnione nasiona kolendryrozdrobnione nasiona kolendry796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia1(zima)Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę4filetyfilety z suma hodowane w gospodarstwiefilety z suma hodowane w gospodarstwie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos rybny (nam PLA)sos rybny (nam PLA)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka1świeży imbir, mielonyświeży imbir, mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1Limonka, sok zLimonka, sok z1łodygaświeża trawa cytrynowa, drobno pokrojonaświeża trawa cytrynowa, drobno pokrojona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiozs cebula pokrojona w kostkęozs cebula pokrojona w kostkę51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.czerwona pasta curry, do smakuczerwona pasta curry, do smaku21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1WES E Sztuka języka angielskiegoSOS TajskiSOS Tajski397Orzechy dowolne (posiekane)niesłodzone mleko kokosoweniesłodzone mleko kokosowe2(zima)olej roślinny, do pokrywania dna patelniolej roślinny, do pokrywania dna patelni

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn