Smażony pstrąg potokowy z zielenią
Smażony pstrąg potokowy z zielenią to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, mielonego pieprzu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg Potokowy Müllerin, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać. Filety z pstrąga w mieszance mąki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj 4 filety na patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Wyjąć z patelni. Odstawić; ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami.
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać posiekany szpinak i dalej 7 składników (szpinak przez czarny pieprz). Gotować 1 1/2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, stale mieszając.
Ułóż 1/2 szklanki mieszanki szpinaku na każdym z 4 talerzy, a na wierzchu po 2 filety.
Podawać z cytrynowymi klinami.