Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj smażonego słodko-kwaśnego kurczaka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażona wieprzowina słodko-kwaśna, Warzywa smażone na słodko i kwaśno, oraz Make-Ahead słodko-kwaśny bakłażan smażony z groszkiem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz 1 1/2 szklanki wody, granulowany słodzik SPLENDA®, ocet, zarezerwowany syrop ananasowy i pomarańczowy barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy Kolor żywności
Ananas
Syrop
Splenda
Ocet
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie.
3
Połączyć 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej i 1/4 szklanki wody; powoli mieszać do rondla. Nadal mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.