Smażone Zielone Pomidory
Przepis smażone zielone pomidory może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w mniej więcej 40 minut. Na 12 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać SELF-rising mieszanka mąki kukurydzianej, białka, panko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory, Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra, oraz Smażone Zielone Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plastry o grubości 1/2 cala; posypać solą i pieprzem.
Połączyć mieszankę mąki kukurydzianej i panko w płytkim naczyniu lub talerzu ciasto.
Umieść mąkę w drugim płytkim naczyniu lub talerzu ciasta.
Białka ubić w średniej misce do uzyskania piany. Pogłębić plastry pomidora w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w białkach jaj i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Połowę plastrów pomidora ugotować w 1 1/2 łyżki. gorący olej w patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru. Doprawić solą do smaku.
Umieścić na drucianym stojaku na patelni z galaretką i ogrzać w piekarniku 225. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami pomidora i olejem.