Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać smażone Mozzarella Bites spróbować. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 32. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka mleka, jajka, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone Na Głębokim Tłuszczu Mozzarella Bites, Cheesy "Fried" Mozzarella Bites & Skinnytaste Giveaway, oraz Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ciepło 2 cali oliwy z oliwek w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Każdy funt mozzarelli i wędzonej mozzarelli pokroić w 16 kostek. Przygotuj stację do panierowania: mąka, 2 jajka ubite z 1/3 szklanki mleka, włoska bułka tarta wymieszana z kilkoma garściami startego sera. Zastrzegamy posiekaną natkę pietruszki.
Zwijamy świeżą mozzarellę w mące, zanurzamy w jajku, następnie oblewamy bułką tartą. Chleb mozzarella zwykły, a następnie dodać posiekaną natkę pietruszki do bułki tartej. Pokrojoną w kostkę mozzarellę posmarować mąką, jajkiem, a następnie włoską bułką tartą wymieszaną z natką pietruszki. Posiekana pietruszka pozwoli Ci odróżnić świeży i świeży wędzony ser po usmażeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Chleb
Ser Wędzony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Umieścić zioła na gorącym oleju i smażyć 30 do 45 sekund. Uważaj, aby nie stać na patelni, olej będzie rozpryskiwać się trochę ze względu na zawartość wody w ziołach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Usuń zioła za pomocą narzędzia kuchennego z rowkiem i przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Natychmiast doprawić drobną solą. Ukąszenia mozzarelli smażyć partiami w jednej warstwie. Gotować, aż równomiernie głęboki złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Odstawić i ostudzić kilka minut, aby ser nie był zbyt ciekły po ugryzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Do zanurzania sosu, podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i pokruszone płatki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
11
Podsmaż czosnek i ostrą paprykę 2 lub 3 minuty i dodaj pomidory. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Aby zmontować talerz do serwowania, ukąszenia mozzarella na stosie, na przemian z smażonymi ziołami. Ustaw sos do zanurzania w misce wzdłuż boku piłek i stosuj bambusowe szaszłyki lub party wybiera na krawędzi płyty, aby włócznią i zanurzyć ukąszenia.