Smażone tofu i wiosenne warzywa z sosem orzechowym
Smażone tofu i wiosenne warzywa z sosem orzechowym to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1067 kalorii, 49g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soba, olej canolan, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to pan smażone tofu, jak zrobić pan smażone tofu z sosem orzechowym, Wiosenne smażenie w sosie orzechowym, oraz Warzywa smażone w sosie ostrygowym.
Instrukcje
Pokroić Tofu w poprzek na 1/2-calowe grube plastry.
Umieścić tofu między ręcznikami papierowymi, aż ledwo wilgotne.
Pokroić plastry w poprzek na 1/2 cala kostki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu; smażyć 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj sos orzechowy; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pokrojone bok choy, squash, i cebula; gotować 3 protokół, często mieszając.
Dodać rukolę i sos sojowy; gotować 1 minutę lub aż rukola lekko zwiędnie.
Miejsce 1 filiżanka makaronu w każdym z 4 płytkich misek; top każdej porcji z około 1 1/4 szklanki mieszanki warzywnej, i posypać 1 łyżka orzeszków ziemnych.