Smażone tofu i wiosenne warzywa z sosem orzechowym

Smażone tofu i wiosenne warzywa z sosem orzechowym
Smażone tofu i wiosenne warzywa z sosem orzechowym to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1067 kalorii, 49g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soba, olej canolan, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to pan smażone tofu, jak zrobić pan smażone tofu z sosem orzechowym, Wiosenne smażenie w sosie orzechowym, oraz Warzywa smażone w sosie ostrygowym.

Instrukcje

1
Pokroić Tofu w poprzek na 1/2-calowe grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Umieścić tofu między ręcznikami papierowymi, aż ledwo wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Pokroić plastry w poprzek na 1/2 cala kostki.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj tofu; smażyć 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dodaj sos orzechowy; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OrzechowySos Orzechowy
7
Dodać pokrojone bok choy, squash, i cebula; gotować 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Dodać rukolę i sos sojowy; gotować 1 minutę lub aż rukola lekko zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
9
Zdjąć z ognia.
10
Miejsce 1 filiżanka makaronu w każdym z 4 płytkich misek; top każdej porcji z około 1 1/4 szklanki mieszanki warzywnej, i posypać 1 łyżka orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn