Smażone skrzydełka bawole z pikantnym, słodkim i sosem Umami

Smażone skrzydełka bawole z pikantnym, słodkim i sosem Umami
Smażone skrzydełka bawole z pikantnym, słodkim i sosem Umami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 624 kalorii, 19g białka, oraz 45g tłuszczu każdy. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka sosu pieprzowego, melasy, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżką wynik 47%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane skrzydełka z sosem Crock-Pot Sweet & Spicy Buffalo, Buffalo Wild Wings Pikantny Sos Czosnkowy, oraz Skrzydełka bawole z pikantnym sosem z sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Wlej wodę do dużego garnka i dodaj sól, płatki czerwonej papryki i granulki bulionu z kurczaka. Doprowadź mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Gotuj skrzydełka z kurczaka we wrzącej wodzie, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą czyste, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Odcedź skrzydełka i odstaw do ostygnięcia, aż będą łatwe w obsłudze, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
4
W dużej misce ubij mąkę, masa harina, paprykę, 1 łyżkę czosnku w proszku, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz. Wciśnij skrzydełka z kurczaka w przyprawioną mąkę, aż będą lekko pokryte; zetrzyj nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Goya SazonGoya Sazon
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podgrzej olej rzepakowy i smalec we frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Pracując partiami po około 6 skrzydełek na raz, smaż skrzydełka na głębokim złotym kolorze, 10 do 15 minut. Odłóż skrzydła na bok, aby odsączyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Rozpuść masło w dużym rondlu na małym ogniu i wymieszaj z sosem z ostrej papryki, melasą, sosem Worcestershire i 1 łyżeczką czosnku w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Usuń sos z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Aby podać, wymieszaj skrzydełka z sosem, pracując partiami, aż się pokryją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
10
Przenieś skrzydełka do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na skrzydełka bawołów. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn