Smażone Ravioli z sosem Marinara
Smażone Ravioli z sosem Marinara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 197 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać styl Panko bułka tarta, jajka, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Big Daddy ' s Ravioli z sosem Marinara, Smażone Tortellini z sosem śmietanowym Marinara, oraz Kolacja dziś wieczorem: Smażone kalmary z sosem Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku 6-quart rozgrzej 1 cal oleju do 182°.
W płytkiej misce lekko ubić jajka. W innej płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, ser, czosnek w proszku i sól. Rozmrożone, niegotowane ravioli zanurz w jajkach, a następnie zalej mieszanką okruchów, wytrząsając nadmiar.
Smażyć ravioli, 10 na raz, w gorącym oleju 20 do 30 sekund lub aż złoty.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem marinara.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Spalletti Chianti D. O. C. G.]()
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.