Smażone pieczarki z sosem z sera feta
Smażone grzyby z sosem z sera Feta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Mieszanka bułki tartej, pieczarki, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Stek nadziewany pieczarkami i serem Feta, oraz Jan ' s Pan smażony kurczak, boczek i ser Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Okruchy chleba rozłożyć na płytkie naczynie. Dip plastry grzybów w ubite jajko, pogłębiać je w bułce tartej do płaszcz, i gotować je w gorącym oleju, aż złoty kolor, o 5 do 6 protokół. Powtarzaj, aż wszystkie grzyby będą ugotowane; odcedzić na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Ser feta i sok z cytryny zmiksować w blenderze. Strumień wody do mieszaniny feta, jak miesza się aż do uzyskania pożądanej konsystencji.