Smażone orzechy włoskie Lindy
Smażone orzechy włoskie Lindy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 863 kalorie, 18g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babka smażona z miodem i orzechami włoskimi, Smażona brukselka z orzechami włoskimi i kaparami, oraz Smażony kurczak z bazylią i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, i wymieszać w połowie orzechów włoskich; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować przez 1 minutę.
Wyjmij nakrętki łyżką szczelinową i pozwól osuszyć w durszlaku ustawionym w zlewie. Powtórz z pozostałymi orzechami włoskimi. Orzechy włoskie opłukać pod gorącą wodą i przenieść do miski do mieszania. Orzechy włoskie wrzucić z cukrem.
Na patelni elektrycznej z podgrzewaniem ustawionym na 350 stopni F (175 stopni C), podgrzać olej rzepakowy. Za pomocą metalowej łyżki z rowkiem umieść wystarczająco dużo nakrętek, aby pokryć dno patelni; olej będzie skwierczeć i pop, więc uważaj, aby uniknąć odprysków. Delikatnie wymieszać orzechy łyżką. Orzechy włoskie smażyć na złoty kolor, około 5 minut na partię.
Przenieść orzechy włoskie w grudkach do blachy do pieczenia.
Orzechy posypać solą i ostudzić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.