Smażone Ogórki Koperkowe
Smażone ogórki koperkowe wymagają około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 295 kalorii . Za 89 centów za porcję otrzymujesz dodatek, który wystarczy dla 5 osób. Udaj się do sklepu i kup mleko, koperek, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również ogórki imbirowe , japońskie ogórki i ogórki z marchwi i ogórków z lodówki .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Rozgrzej frytkownicę do temperatury 375 stopni Fahrenheita.
W naczyniu do zapiekania o wymiarach 8 na 8 cali ubij razem mleko, jajko, pieprz cayenne i odrobinę zalewy z ogórków kiszonych.
W osobnym naczyniu do pieczenia wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę, paprykę, sól, pieprz i koperek.
Dokładnie osusz ogórki ręcznikami papierowymi. Najpierw zanurz w mokrych, a potem suchych składnikach. Delikatnie włóż ogórki do frytkownicy partiami i smaż, aż będą złocistobrązowe, około 1 1/2 do 2 minut.
Przenieś na blachę wyłożoną ręcznikiem papierowym i natychmiast dopraw solą.