Smażone jajka z Sriracha Remoulade

Smażone jajka z Sriracha Remoulade
Smażone jajka z Sriracha Remoulade mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu. 342 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś SOS sriracha, zielenie mniszka lekarskiego, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z otrębów ryżowych, można śledzić to danie główne z Ciasto jagodowo-Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone kanapki Oyster Po' Boy z pikantnym sosem Remoulade, Smażony Indyk Sriracha, oraz Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą.

Instrukcje

1
Pierwsze 10 składników ubić w średniej misce. Wymieszać z jajkami. Delikatnie opuść 6 jaj do dużego rondla z wrzącą wodą, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu 6 minut na jajka na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Drenaż. Jajka przykryć zimną wodą i ostudzić. Bardzo delikatnie pękaj i obieraj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
3
Trzepaczka pozostałe 3 jajka, maślanka, i sriracha w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
SrirachaSriracha
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Obie mąki ubić w innej średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać panko i grubą sól w innej średniej misce. Pracując z 1 jajkiem na miękko na raz, delikatnie zwijamy w mieszaninie mąki, następnie mieszance jaj, a następnie mieszance panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wlać wystarczającą ilość oleju do dużego rondla, aby osiągnąć głębokość 2 cale. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozgrzać olej do 191°. pracując w 2 partiach, smażyć jajka na brązowo, obracając od czasu do czasu, około 2 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść jajka sadzone na płytkę żaroodporną i umieścić w piekarniku 3 minuty, aby ogrzać. Łyżka 1/4 szklanki remoulade do środka każdego z 6 talerzy; top każdy z 1 jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Dekoruj zielenią mniszka lekarskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2(może być lub przeglądać)kapary odsączone posiekanekapary odsączone posiekane11 funt cukinii,gruba sól koszernagruba sól koszerna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane korniszony * * lub ogórki kiszoneposiekane korniszony * * lub ogórki kiszone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZiele mniszka lekarskiego (do dekoracji)Ziele mniszka lekarskiego (do dekoracji)9largesjaja, temperatura pokojowajaja, temperatura pokojowa2(może być lub przeglądać)posiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek2(może być lub przeglądać)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2(może być lub przeglądać)posiekany świeży estragonposiekany świeży estragon3largesjajka na twardo, posiekanejajka na twardo, posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej z orzeszków ziemnych lub olej z otrębów ryżowych (do smażenia)Olej z orzeszków ziemnych lub olej z otrębów ryżowych (do smażenia)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka z kaszy mannej (mąka makaronowa)mąka z kaszy mannej (mąka makaronowa)3(zima)Ocet winny SherryOcet winny Sherry2(zima)SOS srirachaSOS sriracha2(zima)SOS srirachaSOS sriracha1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda Dijon pełnoziarnistamusztarda Dijon pełnoziarnista
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn