Smażone Ciasteczka Z Zielonych Pomidorów
Smażone ciasteczka z zielonymi pomidorami mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 958 kalorii, 23G białka, oraz 50 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, maślankę, udekoruj: majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka pomidorowe z chorizo i zielonym sosem Chile, Smażony Zielony Pomidor Po ' Boy, oraz Smażony Zielony Pomidor Blt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić. Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; usunąć do ręczników papierowych do drenażu, zastrzegając kapiele na patelni.
Do płytkiej miski wlać maślankę. Na małym talerzu połącz mąkę kukurydzianą, sól i pieprz. Plastry pomidorów zanurzyć w maślance, a następnie mieszaninie mąki kukurydzianej, aż zostaną grubo pokryte z obu stron. Smażyć pomidory w zastrzeżonych kroplach na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Podziel biszkopty; rozłóż jedną połówkę biszkoptu z majonezem. Wierzch z plasterkiem pomidora, boczkiem i górną połową biszkoptu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.