Smażone Anchois

Smażone Anchois
Smażone anchois wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, pieprz cayenne, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Smażone Anchois, Smażona Szałwia Z Anchois, oraz Smażone anchois z szałwią.

Instrukcje

1
Jeśli używasz całych, świeżych anchois, musisz je najpierw wyczyścić. Ściągnij głowy i wyciągnij wnętrzności. Następnie spłucz czystą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Anchoisświeże Anchois
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Wlać oliwę z oliwek do małego głębokiego rondla ustawionego na ogniu. Użyj termometru do głębokiego smażenia, aby monitorować ciepło.W międzyczasie dodaj jajka do małej miseczki i ubijaj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mąkę, cayenne, sól i czarny pieprz do płytkiej miski, użyj widelca, aby wymieszać składniki razem. Zanurz rybę pojedynczo w ubitych jajkach, a następnie zwiń ją w mące.Gdy olej osiągnie 365 stopni F. smaż ryby kilka na raz, toczenia je wokół w oleju, aby zapewnić nawet gotowanie, aż będą złote (około 5-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać z chrupiącym chlebem, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia do zanurzenia chleba (Opcjonalnie) i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn