Smażone Anchois

Smażone Anchois
Smażone anchois wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, pieprz cayenne, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Smażone Anchois, Smażona Szałwia Z Anchois, oraz Smażone anchois z szałwią.

Instrukcje

1
Jeśli używasz całych, świeżych anchois, musisz je najpierw wyczyścić. Ściągnij głowy i wyciągnij wnętrzności. Następnie spłucz czystą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Anchoisświeże Anchois
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Wlać oliwę z oliwek do małego głębokiego rondla ustawionego na ogniu. Użyj termometru do głębokiego smażenia, aby monitorować ciepło.W międzyczasie dodaj jajka do małej miseczki i ubijaj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj mąkę, cayenne, sól i czarny pieprz do płytkiej miski, użyj widelca, aby wymieszać składniki razem. Zanurz rybę pojedynczo w ubitych jajkach, a następnie zwiń ją w mące.Gdy olej osiągnie 365 stopni F. smaż ryby kilka na raz, toczenia je wokół w oleju, aby zapewnić nawet gotowanie, aż będą złote (około 5-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać z chrupiącym chlebem, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia do zanurzenia chleba (Opcjonalnie) i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn