Smażona zupa jarzynowa babci Neely

Smażona zupa jarzynowa babci Neely
Smażona zupa jarzynowa babci Neely może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 837 kalorii, 45g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cebulę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jarzynowa Kolacja Schabowa, Jak gotować: Chop suey, uwielbiane chińskie danie smażone z mieszanymi warzywami, oraz Zupa jarzynowa babci.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, stopić masło i saute marchew, seler i cebula, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać mąkę do warzyw i dobrze wymieszać. Gotować mąkę, aż osiągnie lekki blond kolor. Następnie wymieszaj pastę pomidorową i pozwól lekko gotować, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Podczas mieszania wlać bulion warzywny i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dodać puszkę pokrojonych w kostkę pomidorów i ziemniaków. Dusić, aż ziemniaki są gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
W międzyczasie rozgrzej olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy elektrycznej lub dużej patelni wyposażonej w termometr do głębokiego smażenia do 325 stopni F. w dużym naczyniu zapiekanym wymieszaj mąkę i dopraw solą i pieprzem. Kotlety pogłębiać w mieszaninie mąki, odklepując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść kotlety, 2 na czas, w frytkownicy i gotować, aż gotowane przez, o 6 protokół. Lekko ostudzić i wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Dodać gotowane kotlety do zupy i gotować kolejne 30 minut, lub do momentu, gdy mięso spadnie z kości. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania, dodać kukurydzę, groszek i fasolkę szparagową. Zupę z chochli układamy w poszczególne miseczki, topimy kotletem schabowym i posypujemy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn