Smażona zupa jarzynowa babci Neely

Smażona zupa jarzynowa babci Neely
Smażona zupa jarzynowa babci Neely może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 837 kalorii, 45g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cebulę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jarzynowa Kolacja Schabowa, Jak gotować: Chop suey, uwielbiane chińskie danie smażone z mieszanymi warzywami, oraz Zupa jarzynowa babci.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, stopić masło i saute marchew, seler i cebula, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać mąkę do warzyw i dobrze wymieszać. Gotować mąkę, aż osiągnie lekki blond kolor. Następnie wymieszaj pastę pomidorową i pozwól lekko gotować, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3
Podczas mieszania wlać bulion warzywny i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dodać puszkę pokrojonych w kostkę pomidorów i ziemniaków. Dusić, aż ziemniaki są gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
4
W międzyczasie rozgrzej olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy elektrycznej lub dużej patelni wyposażonej w termometr do głębokiego smażenia do 325 stopni F. w dużym naczyniu zapiekanym wymieszaj mąkę i dopraw solą i pieprzem. Kotlety pogłębiać w mieszaninie mąki, odklepując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieść kotlety, 2 na czas, w frytkownicy i gotować, aż gotowane przez, o 6 protokół. Lekko ostudzić i wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Dodać gotowane kotlety do zupy i gotować kolejne 30 minut, lub do momentu, gdy mięso spadnie z kości. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania, dodać kukurydzę, groszek i fasolkę szparagową. Zupę z chochli układamy w poszczególne miseczki, topimy kotletem schabowym i posypujemy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn