Smażona fasolka szparagowa i brukselka z Chile i miętą
Smażona fasolka szparagowa i brukselka z Chile i miętą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, wodę, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fasolka szparagowa z chrupiącą szalotką, Chile i miętą, Brukselka Smażona, oraz Brukselka Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj zieloną fasolkę w garnku 4-quart dobrze osolonej wrzącej wody, odkrytej, aż będzie chrupiąca, od 3 do 4 minut.
W międzyczasie, rozgrzać olej z płatkami czerwonej papryki w 12-calowej patelni ciężkiej (najlepiej prosto) na średnim ogniu, aż się połyska. Brukselkę podsmażyć z 1/2 łyżeczki soli, aż będzie krucho-miękka, o 6 protokół.
Dodać fasolę i podsmażyć 2 protokół.
Dodać wodę i gotować, aż odparuje i warzywa są po prostu miękkie, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą. Doprawić solą.
* Fasolkę szparagową można gotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w zamykanej torbie wyłożonej wilgotnymi ręcznikami papierowymi.* Brukselkę można ciąć 1 dzień wcześniej i schłodzić w zamykanej torbie wyłożonej wilgotnymi ręcznikami papierowymi.