Smażona Eskarola z szalotką i gorącym olejem Chili

Smażona Eskarola z szalotką i gorącym olejem Chili
Smażona Eskarola z szalotką i gorącym olejem Chili jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka szalotki, ocet jabłkowy, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Sałatka Escarole ze smażoną szalotką i suszonymi śliwkami, Eskarola Smażona, oraz Eskarola Smażona.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Dodaj szalotki i saute, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, ZmiękczoneNiesolone Masło, Plus 8 Dodatkowych łyżek, Zmiękczone
3
Dodaj escarole, ocet i cukier, przykryj i paruj 1 minutę, aż escarole zwiędnie. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
EscaroleEscarole
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn