Smażona brukselka z orzechami włoskimi i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, kawałki orzecha włoskiego, kapary pakowane w sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona brukselka z orzechami włoskimi i kaparami, Pieczona Brukselka Z Kaparami, Orzechami Włoskimi I Anchois, oraz Smażona brukselka ze smażonymi kaparami.
Instrukcje
1
Wlać wystarczającą ilość oleju do średniego garnka tak, że olej jest 3 cale po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Podgrzać olej do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, ubij razem czosnek, anchois, serrano, ocet z czerwonego wina, miód, szalotki, orzechy włoskie i oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia w misce wystarczająco dużej, aby wrzucić wszystkie brukselki. Trzymaj miskę w pobliżu płyty kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Pracując partiami, smażyć w głębokim tłuszczu brukselkę, aż krawędzie zaczną się zwijać i brązowieć, około 3 minut. Do ostatniej partii dodaj pietruszkę i kapary (cofnij się-kapary będą pękać i pluć!). Wymieszać zawartość garnka. Gdy kolor pietruszki staje się głębszym, bardziej nasyconym odcieniem zieleni, około 30 sekund do 1 minuty, usuń zawartość garnka skimmerem i umieść bezpośrednio w misce opatrunku. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick