Smażona Biała Fasola
Smażona biała fasola to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wina, czosnek, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażony Szpinak I Biała Fasola, Smażony Szpinak Z Białą Fasolą I Orzeszkami Piniowymi, oraz Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać cebulę ze szczyptą soli i saute do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek i kminek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół. Podnieść ogień i dodać białe wino. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać z fasolą i oregano i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować delikatnie przez 15 minut.
Przełożyć do miski i podawać.