Smażalnia Ryb Z Frytkami

Smażalnia Ryb Z Frytkami
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażyć ryby i frytki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 60,21 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 531G białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 5628 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką plamiaka, pieprz, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. New England Fish Fry, Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połóż filety z dorsza na desce do krojenia i pokrój na 3 " kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Posypać obie strony ryby solą i pepper.In miska połączyć mąkę, proszek do pieczenia, pieprz cayenne, Skórka z cytryny, 1 1/2 łyżeczki soli, 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w wodzie (dodaj więcej, jeśli ciasto wydaje się zbyt grube) i 2 jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać 1/2 " oleju do dużej patelni i podgrzać do około 360 stopni.Zanurz każdy filet w cieście, kapiąc dodatkowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Umieścić na patelni i zrobić w partiach, aby uniknąć przeludnienia.Smażyć około 2-3 minut z każdej strony - będzie lekko złocisty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć na ręcznik papierowy do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Posypać solą i pieprzem i podawać hoth z " frytkami "(frytkami).W przypadku frytek Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Ziemniaki szorujemy i kroimy na pół.Następnie pociąć każdy na czwarte wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieść ziemniaki na patelni z oliwą, solą, pieprzem, czosnkiem i rozmarynem.Wrzucić wszystko do płaszcza dobrze i w jednej warstwie z cięcia sude dół piec 35-40 minut obracając po 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Piec do lekko rumiane, chrupiące na zewnątrz i miękkie wewnątrz.Przygotowując-najpierw zrób żetony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

4largespieczenie ziemniaków nieobranychpieczenie ziemniaków nieobranych4largespieczenie ziemniaków nieobranychpieczenie ziemniaków nieobranych12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno0Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 C. białego cukru1 C. białego cukru43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 C. białego cukru1 C. białego cukru2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plusmąka uniwersalna, plus2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plusmąka uniwersalna, plus23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna1Batoniki toffi Heathmielony świeży czosnekmielony świeży czosnek1Batoniki toffi Heathmielony świeży czosnekmielony świeży czosnek1dla każdego.pieprz świeży mielonypieprz świeży mielony1kilogramyświeży dorsz lub 3 lbs plamiak, grube, pokrojone na 3 cale długościświeży dorsz lub 3 lbs plamiak, grube, pokrojone na 3 cale długości1kilogramyświeży dorsz lub plamiak, gruby, pokrojony na 3 cale długościświeży dorsz lub plamiak, gruby, pokrojony na 3 cale długości1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1dla każdego.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeża Starta cytryna, Skórka zświeża Starta cytryna, Skórka z1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeża Starta cytryna, Skórka zświeża Starta cytryna, Skórka z0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heathświeży liść rozmarynuświeży liść rozmarynu1Batoniki toffi Heathświeży liść rozmarynuświeży liść rozmarynu1dla każdego.olej roślinny (do smażenia)olej roślinny (do smażenia)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn