Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażyć ryby i frytki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 60,21 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 531G białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 5628 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką plamiaka, pieprz, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. New England Fish Fry, Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połóż filety z dorsza na desce do krojenia i pokrój na 3 " kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Posypać obie strony ryby solą i pepper.In miska połączyć mąkę, proszek do pieczenia, pieprz cayenne, Skórka z cytryny, 1 1/2 łyżeczki soli, 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Całe świeże Jalapeno
1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne Nonpareile
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w wodzie (dodaj więcej, jeśli ciasto wydaje się zbyt grube) i 2 jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać 1/2 " oleju do dużej patelni i podgrzać do około 360 stopni.Zanurz każdy filet w cieście, kapiąc dodatkowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieścić na patelni i zrobić w partiach, aby uniknąć przeludnienia.Smażyć około 2-3 minut z każdej strony - będzie lekko złocisty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć na ręcznik papierowy do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Posypać solą i pieprzem i podawać hoth z " frytkami "(frytkami).W przypadku frytek Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Ziemniaki szorujemy i kroimy na pół.Następnie pociąć każdy na czwarte wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieść ziemniaki na patelni z oliwą, solą, pieprzem, czosnkiem i rozmarynem.Wrzucić wszystko do płaszcza dobrze i w jednej warstwie z cięcia sude dół piec 35-40 minut obracając po 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
9
Piec do lekko rumiane, chrupiące na zewnątrz i miękkie wewnątrz.Przygotowując-najpierw zrób żetony.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.