Smażalnia Ryb

Smażalnia Ryb
Smażenie ryb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.93 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 85g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 1751 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 33 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Mieszanka musztardy w proszku, pieprz cayenne, niebielona mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet słodowy, można śledzić to danie główne z Ciasto Pawłowa z jagodami i śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to New England Fish Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 3 jednorazowe puszki na ciasto
2
Wlać 2-cale oleju roślinnego do dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść patelnię na dużym palniku i rozgrzać olej na średnim ogniu. Aby sprawdzić, czy olej jest wystarczająco gorący, Wrzuć 1-calową kostkę białego chleba. Chleb powinien brązowieć w liczbie 40.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dorsza pokroić na 4 porcje, od 6 do 8 uncji porcji i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
DorszDorsz
5
Umieść kilka gałek mąki w puszce na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Połącz jajko z wodą w drugiej puszce. W trzeciej puszce doprawiamy bułkę tartą, musztardę i cayenne. Rybę zalać mąką, następnie jajkiem, a następnie bułką tartą. Delikatnie umieścić pokryte ryby na gorącym oleju i smażyć 5 minut z każdej strony, aż średni złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
RybyRyby
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Gdy ryba jest równomiernie złocista, wyjąć i osuszyć na brązowych workach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Zasugerował: 3 jednorazowe puszki na ciasto .

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn