Smaż, spodoba ci się (Polewka do ryb)

Smaż, spodoba ci się (Polewka do ryb)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj smażyć, spodoba ci się (powłoka dla ryb) spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 32 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, olej canolan, przyprawę do steków) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okruchy dla ryb, Pieczona ryba z oliwkowo-Okruchową powłoką, oraz New England Fish Fry.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn